Vind uw all-inclusive Club Med agentschap

Onze agentschappen in Antwerpen

Kaart
Lijst

Onze agentschappen

Online reisbureau: waarom Club Med kiezen voor uw volgende vakantie?

Bent u op zoek naar een online reisagentschap voor de organisatie van uw volgende romantische vakantie of gezinsvakantie? Ongeacht of u al een duidelijk beeld hebt van het soort reis dat u wenst of niet, Club Med helpt u bij de voorbereidingen. Reserveer op onze website en profiteer van onze beste aanbiedingen op de mooiste bestemmingen ter wereld. Hebt een vraag? Of wenst u assistentie? Dan staan de medewerkers in onze reisbureaus voor u klaar. Zij geven u advies over de verschillende vakantie-opties en helpen u om de juiste keuze te maken. Zo boekt u gegarandeerd een onvergetelijke reis.

Een online reisagentschap of face to face in een fysiek reisbureau? Bij Club Med vindt u beide!

U droomt van een reis naar Griekenland of de Kroatische eilanden? U houdt van de combinatie van luxe en natuur? Kies dan voor een all-inclusivevakantie bij Club Med. Surf naar ons online reisbureau of kom langs in een van onze verkooppunten in België en Nederland voor de organisatie van uw vakantie.

Reserveer uw vakantie online op onze website

Op de website van Club Med vindt u alle informatie over onze aanbiedingen van het moment. Short stays, gezinsvakanties, een cruise of een rondreis? Kies uit de vele uiteenlopende reiservaringen die wij op onze website bieden.

Een goed startpunt om uw droomvakantie samen te stellen is het ontdekken van alle bestemmingen waar u op reis kunt gaan. Wij heten u van harte welkom u in zo’n 80 resorts wereldwijd. Van Zuid-Amerika tot China, van Europa tot Afrika... Waar u ook heen wilt, Club Med biedt u een ruime keuze aan mogelijkheden.

Een reis boeken via ons online reisbureau heeft tal van voordelen. Uit praktisch oogpunt hebt u zo ruim de tijd om rond te kijken op onze website en ons volledige aanbod, de verschillende aanbiedingen en services te vergelijken. Kies uw reisdata, check de beschikbaarheid en selecteer de voorzieningen en diensten die het beste aansluiten bij uw wensen.

Kom langs in onze reisbureaus in België en Nederland

Krijgt u graag gepersonaliseerd advies voor de organisatie van uw reis? Ook dat is een optie, want Club Med heeft verschillende reisagentschappen in België en Nederland. Geef uw woonplaats of postcode in en ontdek het dichtstbijzijnde reisbureau.

Onze reisadviseurs beantwoorden met plezier al uw vragen. Zoekt u een strandvakantie of een vakantie in de bergen? Onze experts informeren u duidelijk over alle mogelijkheden. Zij geven uitleg over de bestemmingen, de verschillende soorten accommodatie, de resorts en alle services die in uw verblijf zijn inbegrepen.

Waarom Club Med kiezen voor de organisatie van uw reis?

Kiezen voor het online Club Med reisbureau voor de voorbereiding van uw volgende vakantie, dat is kiezen voor de garantie van een onvergetelijke vakantie.

Ontdek een grote keuze vakantiebestemmingen en reiservaringen

Zin om de mooiste Europese steden te bezoeken? Op zoek naar een break in een tropisch paradijs? Welk soort reis u ook zoekt, Club Med biedt een ruime keuze bestemmingen en reizen die aan uw persoonlijke wensen en verwachtingen voldoen.

Trakteer uzelf op een droomvakantie in de Caraïben in een van onze resorts op de Dominicaanse Republiek of Guadeloupe. Geniet van een snoepreisje en vaar een paar dagen langs de Iberische kust aan boord van ons luxueuze zeiljacht. Ook in Zuid-Amerika, in de Indische Oceaan en in Azië verwelkomt Club Med u op de allermooiste plekjes op aarde.

Wij bieden uiteenlopende vakantie-ervaringen om aan al uw wensen tegemoet te komen:

  • All-inclusiveverblijf in een 3 of 4 Tridents Resort;
  • All-inclusiveverblijf in een 5 Tridents ‘Exclusive Collection’ Resort;
  • All-inclusive-rondreizen, van A tot Z georganiseerd;
  • Cruises;
  • Escapades (short stays en city trips).

Maak gebruik van de vele Club Med-services en beleef een unieke ervaring

Door te boeken via het online Club Med reisbureau of in een van onze plaatselijke agentschappen, kunt u profiteren van tal van services.

Vrijheid is een van onze kernwaarden. En dat begint al bij de keuze van uw reisdata; u reist wanneer u dat wenst. Een week, een weekend of een paar dagen er tussenuit? U kiest wanneer u vertrekt!

Voor nog meer comfort, kunt u bovendien ook uw vervoer via Club Med organiseren. Met deze optie profiteert u van een gepersonaliseerde begeleiding van aan uw voordeur tot op uw vakantiebestemming, en dit zowel op de heen- als terugreis.

Wij zijn meer dan een online reisagentschap, want wij zijn in de eerste plaats specialist in premium all-inclusive vakanties. Wie ervoor kiest om op vakantie te gaan met Club Med, kiest voor de garantie van een comfortabele kamer, chalet of kajuit bovenop het zeer ruime aanbod aan activiteiten.

Onze reisadviseurs staan voor u klaar

Onze reisspecialisten bieden u ondersteuning bij de reservering van uw vakantie indien u dit wenst; zowel bij een online boeking als wanneer u kiest voor een reservatie in een reisbureau. Hulp of advies nodig voor de organisatie van uw gezinsvakantie? Dan kunt u onze medewerkers rechtstreeks telefonisch bereiken. Zij beantwoorden al uw vragen en vinden steeds een oplossing.

De reisagenten van Club Med nemen ruim de tijd voor u en verstrekken met plezier informatie over onze verschillende reisformules en inbegrepen services. Het soort reis, type accommodatie, bijkomende services en excursies; wij stellen voor u een gepersonaliseerd programma samen. Onze missie? U een buitengewone en onvergetelijke vakantie bezorgen!