Omnia Club Med Corner Leuven

Meer informatie

Ontdek alle Club Med-vakanties

Cruises

Welkom aan boord! De Club Med 2 belooft een unieke reiservaring aan boord van een intiem zeilschip, met een mix van sport en ontspanning.

Meer informatie
Resorts

In de zon of in de sneeuw, ver weg of dichtbij... Met bijna 80 Resorts over de hele wereld vindt u bij Club Med zeker uw droombestemming.

Meer informatie
Bestemmingen

Club Med nodigt u uit om naar uitzonderlijke plekken te reizen en unieke ervaringen mee te maken met familie, uw geliefde of vrienden.

Meer informatie
Rondreizen

Wacht niet langer en ga mee met een van onze Franstalige Rondreizen. Het enige wat u hoeft te doen, is uw bestemming kiezen!

Meer informatie

Presentatie

Of u nu op zoek bent naar een all-inclusive vakantie in een Resort, Cruise of Rondreis, onze Travel Experience Designers staan voor u klaar om u telefonisch of in een agentschap naar de bestemming van uw dromen te begeleiden.

Alleen, met z'n tweeën, met familie of vrienden, ontdek de unieke ervaring van het zorgeloos ontspannen bij Club Med. Ons premium all-inclusive aanbod omvat kinderopvang en activiteiten zoals zeilen, jetskiën, snorkelen, tennisen, golfen, skiën...

Hygiëne en veiligheid zijn aspecten waar Club Med veel waarde aan hecht.

Ons nieuws

Last-minute

Ontdek iedere donderdag onze nieuwe bestemmingen voor een last-minute vakantie. Tot -20%* op uw verblijf.

Meer informatie
Winter 2023-2024

All-inclusive skivakantie by Club Med

Meer informatie
Herfstvakantie

Gratis verblijf voor uw kleintjes tot 6 jaar

Meer informatie

Onze agentschappen in de buurt